fair fun

Met deze tips overleef jij je eerste festival weekend

Geplaatst op

Langzaamaan beginnen we weer hoop te krijgen dat deze zomer het festivalseizoen eindelijk kan doorgaan. De kans is groot dat ook jij een aantal festivals op de planning hebt staan. Nederland is ten slotte het festival land van Europa. Vanuit alle landen komen mensen naar Nederland om een festival bij te wonen. In dit artikel geef ik je een aantal tips om je eerste festival weekend te overleven.

Neem extra kleding mee 

Wanneer je van plan bent om een weekend lang naar een festival te gaan, is het aan te raden om meer dan genoeg kleding mee te nemen. Het is nou eenmaal zo dat op een festival alles sneller vies wordt en het is wel zo fijn om de volgende dag schone kleren aan te kunnen doen. Daarnaast is festival lockers huren tegenwoordig overal een optie. Waardoor je ook niet bang hoeft te zijn dat jouw kleding gesloten wordt. 

Kies een goede plek uit voor jouw tent

Bij een festival weekend slapen de meeste mensen in een tent op de camping. Bij aankomst is het handig om goed te kijken waar je jouw tent neerzet. Je wil natuurlijk niet naast mensen liggen waar je helemaal niets mee hebt en je wil ook niet naast de wc’s en douches slapen. Aan de andere kant wil je ook niet dat je het hele terrein over moet lopen als je in de nacht naar de wc moet. 

Neem eten en drinken mee

Op een festival is het uiteraard mogelijk om eten en drinken te kopen. Alleen meestal gaat dit om ongezond eten, denk bijvoorbeeld aan hamburgers en pizza’s. Als je minimaal twee dagen op een festival verblijft is het goed om ook gezonde voeding te eten. Neem wat fruit of brood mee van thuis. Zodat je niet hoeft te ontbijten met een vette hap. 

Wil als organisatie graag festival lockers huren voor jouw bezoekers? Twijfel dan niet en kijk op https://www.elockers.nl/ voor de beste lockers. 

Gerelateerde berichten

Tips voor een leuke picknick

Picknicken is de beste manier om je tijd buitenshuis door te brengen zonder veel geld uit te geven. Je kunt een picknick plannen in het park in je...

Lees meer

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen als je iets leuks wilt ondernemen.

Contactgegevens

Via info @ fairfun.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden