fair fun

Tips voor een leuke picknick

Geplaatst op

Picknicken is de beste manier om je tijd buitenshuis door te brengen zonder veel geld uit te geven. Je kunt een picknick plannen in het park in je woonplaats. Het kan een goed idee zijn om je kostbare tijd met je gezin door te brengen. Je hoeft niet te ver te gaan. Al is picknicken een simpele bezigheid, je moet het wel goed plannen. Je moet rekening houden met de locatie, het menu dat je meeneemt en hoe je het eten vervoert. Het maakt niet uit of je geen picknickmand hebt, want je kunt gewoon een plastic doos of container gebruiken. Zorg er wel voor dat je een koelbox bij je hebt om de koude dranken in te bewaren. Hier zijn enkele tips voor een perfecte picknick.

Selecteer het eenvoudige menu

Je moet het beste menu kiezen voor je picknick. Hoe eenvoudiger hoe beter. Je kunt bijvoorbeeld salades en sandwiches bereiden. Je kunt de sandwiches zelf maken en in je picknickmand bewaren. Als alternatief kun je voorgesneden sandwich bereidingen meenemen. Je kunt bijvoorbeeld brood, kaas, tomaten, sla, champignons en vlees verpakken. Je kunt ook toast en tortilla wraps maken. Zo kun je iedereen op de locatie het broodje op maat laten maken. Bovendien kun je wat hapjes bereiden, zoals chips, cakes, fruit en nog veel meer. Zorg ervoor dat je al dit eten goed bewaart in je koelbox. Zo is alles nog vers als je aankomt op de picknickplek.

Houd je eten en drinken koel

Koude salades en sandwiches en ijzige dranken zijn goed om te consumeren op warme dagen. Je moet dus investeren in koelboxen. Je kunt twee boxen meenemen. De eerste koelbox is om je eten en fruit in te bewaren. De tweede box is om je waterflessen, frisdrank of ijs in te bewaren. Zorg ervoor dat je het eten en drinken in de koelkast koelt voordat je het in de koelbox plaatst. Om de drankjes langer koel te houden, vul je de koelbox met ijsblokjes. Bij aankomst op de locatie dien je deze koelbox in de schaduw te plaatsen.

Andere essentiële benodigdheden meenemen

Sommige mensen concentreren zich misschien alleen op het bereiden van eten en drinken voordat ze gaan picknicken. Er zijn echter nog andere essentiële zaken die je mee moet nemen. Bereid bijvoorbeeld serviesgoed voor, zoals borden, glazen, kopjes en servetten. Je hebt ook een blikopener, messen en snijplank nodig. Zo kun je de vruchten gemakkelijk snijden. Vergeet niet een dekentje mee te nemen om op te zitten. Misschien wil je niet op het gras zitten. Je dient de picknickplaats schoon te houden. Je moet dus je eigen vuilniszak meebrengen. In deze vuilniszak kun je al het afval zoals blikjes, plastic en etensresten kwijt. Vervolgens moet je beschermende items dragen om te voorkomen dat de insecten je picknick verpesten. Zorg er dus voor dat je insectenwerend middel en antihistaminecrème bij je hebt. Het dragen van vochtige doekjes en handdesinfecterend middel is ook essentieel om je handen te reinigen. Als laatste moet je wat dingen meenemen om plezier te hebb

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen als je iets leuks wilt ondernemen.

Contactgegevens

Via info @ fairfun.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden