fair fun

Waar ga je op vakantie? Is dat een rondreis door Zuid Afrika?

Geplaatst op

Er zijn zoveel keuzes te maken. Alles is leuk in het leven en niemand heeft tijd én geld genoeg. Tenzij je natuurlijk een miljardair bent die met pensioen is, maar daar gaan we voor nu even niet vanuit. Je moet dus één leuke vakantie gaan kiezen. Dit is lastig, maar wij kunnen je hier goed bij helpen. Wij vertellen je in deze blog waar je op moet letten bij het kiezen van vakanties en daarbij bespreken we drie soorten vakanties. Zo komt bijvoorbeeld een rondreis door Zuid Afrika aan bod. Wat je nog meer allemaal in deze blog gaat lezen, zul je zelf moeten ontdekken. We kunnen je wel alvast vertellen dat die rondreis door Zuid Afrika écht de moeite waard is. 

Een rondreis door Zuid Afrika of ergens anders heen

Een rondreis door Zuid Afrika, of ergens anders heen, kun je hoog op je lijstje zetten. Als je van plan bent eens écht uit te pakken met je vakantie, is dit een van de beste opties. Met een rondreis zie je gewoon enorm veel, veel meer dan met een normale vakantie. Huur een comfortabele auto en ga erop uit. Een safari boeken in Zuid Afrika is bijvoorbeeld zeker de moeite waard. Misschien zie je op deze manier nog een leeuw of een neushoorn tijdens je rondreis door Zuid Afrika. Daarnaast kun je naar Kaap de Goede Hoop en naar Kaapstad, twee plekken die zo bijzonder zijn dat je ze eens in je leven moet zien. Ook zijn er genoeg wandelroutes die je kunt doen tijdens je rondreis door Zuid Afrika. Deze wandelroutes zijn zo mooi dat je adem je benomen wordt.

City hoppen

Het is dan geen officiële term, maar city hoppen is iets wat je gedaan moet hebben. Je gaat hierbij op een vakantie waarbij je langs meerdere steden gaat. Je kunt dit met de auto doen, maar dan wordt het meer een roadtrip en ben je vrij lang onderweg. Bij voorkeur pak je om de paar dagen het vliegtuig en vertrek je naar de mooiste steden. Je zit niet gebonden aan één plek en je bent vrij om te doen wat je wil. Wil je last minute naar Rome omdat die stad je toch wel erg trekt? Geen probleem, boeken maar. Je kunt enorm veel leuke tripjes boeken en je hebt alle vrijheid. Welke steden je wil bezoeken, is aan jou. Dit combineren met wat elementen van een rondreis door Zuid Afrika is al helemaal ideaal. Zo kan een van de steden die je gaat bezoeken Kaapstad zijn; the best of both worlds!

Natuurvakantie

De laatste optie en tevens de goedkoopste is een natuurvakantie. Tijdens deze soort vakantie ga je lekker primitief op reis. Een busje, een tent, slaapzak en wat tools en jij en de natuur. Je staat er helemaal alleen voor, of je gaat met een groepje, en komt even helemaal tot rust. Back to the basics, naar de kern van de mens. Hier zou je overigens ook een rondreis door Zuid Afrika van kunnen maken. Overtuigd? Boek dan direct jouw rondreis bij Tenzing Travel!

Gerelateerde berichten

Tips voor een leuke picknick

Picknicken is de beste manier om je tijd buitenshuis door te brengen zonder veel geld uit te geven. Je kunt een picknick plannen in het park in je...

Lees meer

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen als je iets leuks wilt ondernemen.

Contactgegevens

Via info @ fairfun.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden