Als je ouder bent dan 12, weet je dat het traditionele vrijgezellenfeest bestaat uit strippers, drank, en nog meer strippers. Dat is allemaal prima. We zouden lapdances en drank nooit ontmoedigen. Maar je kan het ook anders doen. Je kan creatiever zijn. Bekijk bijvoorbeeld de uitjes van vrijgezellenfeest Amsterdam. Naast de saaie routine van paaldansen en bier, lees je in deze blog 6 ideeën voor een vrijgezellenfeest zonder strippers.

Whiskyproeverij

Niet goedkoop. Maar als je je eigen whiskyproeverij regelt in een chique whiskybar, kun je een gewone bar ervaring een chique tint geven. Zorg dat iedereen netjes gekleed is en een leuke avond is gegarandeerd.

Golfen

Maar alleen als de bruidegom echt van golf houdt. Anders voelt het geforceerd en onhandig. Als iemand die invloed heeft gretig voorstelt: “Hé jongens, laten we gaan golfen!”, voelen anderen zich misschien verplicht, gewoon uit groepsdruk. Voel aan wat de interesse van de bruidegom is.

Spellen

Als je groep van videospelletjes houdt, kan een weekendje spelletjes spelen de manier zijn om de stress te verlichten. Speel bijvoorbeeld je favoriete videogame in het echt, of ga paintballen. En als je het gevoel hebt dat dit je imago van man in de war schopt, zeg dan gewoon tegen iedereen dat je onderweg naar een stripclub bent geweest.

Huur een strandhuisje

Als genoeg jongens bijdragen, is het huren van een huis goedkoper dan een hotel, geeft het je een Old School-achtige vibe en je kunt tot laat in de avond doorgaan, want je zit lekker afgelegen. En dat is het doel van elk goed vrijgezellenfeest. (Tenzij, natuurlijk, het vrijgezellenfeest de avond voor de bruiloft is. Wat je nooit zou plannen, toch?)

Parachutespringen

De meeste mannen willen parachutespringen, maar doen het nooit vanwege de hoge kosten. Honderden euro’s voor slechts een paar minuten plezier zit niet iedereen op te wachten. Maar toch is dit iets wat je ooit gedaan moet hebben, dus waarom niet nu?