fair fun

Personeelsuitje rond kerst in Utrecht

Geplaatst op

Sluit het jaar op een feestelijke en gezellige manier af met je collega’s tijdens een personeelsuitje rond de kerst in Utrecht. Hebben jullie een succesvol jaar achter de rug en wil je je personeel hiervoor bedanken? Organiseer een spectaculair evenement waar je collega’s nog lang over napraten. Het centrum van Utrecht is hier helemaal geschikt voor. Er zijn veel verschillende evenementenlocaties met aparte ruimtes waar jullie personeelsuitje kan plaatsvinden. Wandel je liever met elkaar door de stad? Aan het einde van het jaar wordt de stad altijd mooi versierd met sfeervolle kerstverlichting, grote kerstbomen en leuke kraampjes. Dit vinden wij de leukste tijd om door het centrum van Utrecht te wandelen! Trek die winterjas maar uit de kast, want het is tijd voor een stadsspel of stadswandeling in Utrecht.

Wat kun je verwachten tijdens een stadsspel als personeelsuitje in Utrecht?

Met een stadsspel in Utrecht ga je in teams het centrum in. Je team bestaat uit 6-8 collega’s van verschillende afdelingen. Onze stadsspellen zijn gefocust op teambuilding en samenwerking. Elk team gaat op pad met een koffertje, met daarin de benodigde spelmaterialen, een plattegrond en een tablet. De tablet wijst de route naar de verschillende opdrachten door middel van GPS. Wanneer je in de buurt van een locatie punt bent, verschijnt er een opdracht, een vraag of ontdek je belangrijke informatie. Met het voltooien van de opdrachten verzamel je punten en informatie die jouw team weer kan helpen om op de eerste plek te eindigen.

Wil je liever een spectaculair personeelsuitje organiserendoor middel van een bedrijfsfeest of personeelsfeest? Ook dat bieden wij bij Uitjesbureau Utrecht aan. Wij regelen alles van top tot teen, de locatie, aankleding, het eten en drinken en natuurlijk entertainment! Wil je een bepaald thema centraal zetten tijdens de avond? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes op elkaar aansluit.

Sluit het jaar gezellig af met je collega’s door middel van een personeelsuitje Utrecht met kerst. Heb je interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is gevestigd in Amsterdam en is al 21 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau in heel Nederland. Ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende concepten. Ons ervaren team bestaat uit gemotiveerde event managers die werken vanuit passie en creativiteit.   

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden