fair fun

Milieubewust met een e-bike

Geplaatst op

In Nederland zijn we ons steeds bewuster van de klimaatproblemen. We worden steeds groener. Zo neemt het aantal elektrische auto’s steeds verder toe. Maar ook het aantal e-bikes groeit enorm. Niet zo gek natuurlijk want het is voor velen een prima alternatief voor auto. Niet alleen als vrijetijdsbeding maar ook voor woon-werkverkeer zien steeds meer mensen de voordelen van een e-bike in.  

Amslod e-bikes kwaliteitsproducten uit Nederland 

De e-bike wordt in Nederland dus steeds populairder. Lekker bewegen in je vrije tijd of op een groene en sportieve manier naar je werk. Geen enkel problem dat het wat harder waait. De trapondersteuning zorgt ervoor dat je lekker fit op je werk aankomt. Ben jij ook op zoek naar een goede elektrische fiets? Bij iedere elektrische fiets test worden de modellen van Amslod steevast als kwaliteitsproducten aangemerkt. Je moet dan ook zeker eens een kijkje op de website van Amslod.  

Hier vind je onder andere verschillende modellen Amslod Hilston fietsen. Ervaringen met deze heren fietsen kun je terugvinden op de website van Amslod. Klanten zijn er zeer positief over. 

Stuk voor stuk hebben ze allemaal uitstekende rijeigenschappen.  Het designs kan je zeer sportief noemen en ook met het comfort zit het helemaal goed. 

Ook instellingen zoals de ANWB, de Consumentenbond en de vergelijkingssite Kieskeurig zijn zeer positief over Amslod. Zo heeft dit jaar Amslod weer hoge scores gekregen in de ANWB Fiets Select-test. De jury beloonde de Aston MX, de Wellington MX en de Venton LX, met een dikke score van 8,4.  Kieskeurig geeft lovende kritieken over de accu van Amslod en bekroont deze met maar liefst een 9. 

Hilston LTX-500 

In het bijzonder de Hilston LTX-500 is echte topper in zijn klasse. Deze geweldige sportieve fiets bevat alle moderne technieken en biedt veel waar voor zijn geld. Op TrustPilot vind je ook veel onafhankelijke Amslod herenfietsen ervaringen. Deze reviews zijn van klanten van Amslod en vertellen veel over de kwaliteit en de service die wordt geleverd. 

De LTX-500 heeft een krachtige middenmotor. Verder heeft die een lichtgewichtconstructie. Een greep uit de vele moderne functionaliteiten zijn de Amslod Dynamic Drive met SPORT- en ECO-modus, de active kracht- en schakel sensoren en een hoog contrast lcd-kleurendisplay. Een 43-volt elektrisch systeem, elektronische remgrepen en LED-verlichting met lichtsensoren maken het verhaal compleet. De Amslod Hilston LTX is echte krachtpatser waarmee je voor de dag kunt komen. 

Fietsen is een leuke en gezonde activiteit. Niets is leuker om dit met zijn tweeën te doen. De Hilston LTX-500 wordt geleverd in een zeer stijlvolle kleur ‘quantum silver’. Samen met de zeer subtiele oranje accenten geeft dit de fiets een zeer sportieve look. Deze fiets is mede door de wat grotere maat van het frame voornamelijk bedoeld voor heren. Wil jij echter ook voor je partner zo’n sportieve e-bike? De Wellington MRX damesfiets is verkrijgbaar in exact dezelfde kleuren als de LTX-500. Wel zo leuk toch? Ook deze is uitgevoerd met een middenmotor en is voorzien van vele moderne snufjes. Zo kan je er samen met je partner op uit op een zeer milieubewuste manier. En daar is het ons toch ook vooral om te doen toch? 

Gerelateerde berichten

Tips voor een leuke picknick

Picknicken is de beste manier om je tijd buitenshuis door te brengen zonder veel geld uit te geven. Je kunt een picknick plannen in het park in je...

Lees meer

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen als je iets leuks wilt ondernemen.

Contactgegevens

Via info @ fairfun.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden