fair fun

Laat je oude boot milieuvriendelijk afvoeren

Geplaatst op

Hoe voorzichtig u ook bent met het onderhoud van uw boot, hoe nieuw uw boot ook is en hoe goed hij ook is gebouwd, het is een kwestie van tijd dat een vaartuig kapot kan gaan. Om eerlijk te zijn, alles wat mechanisch is kan defect raken, zelfs als het perfect is gebouwd en onderhouden. Maar als een boot kapot gaat, is dat veel moeilijker dan pech hebben met een auto – u kunt natuurlijk niet zomaar uitstappen en naar huis lopen. Daarom is het een goed idee om een plan te hebben voor een boot milieuvriendelijk afvoeren.

Zelf een boot afvoeren?

Een boot moet afvoeren is niet zo moeilijk als u wellicht denkt. We gaan ervan uit dat u het gewicht van uw boot/motor/aanhangwagenpakket al hebt vergeleken met het trekvermogen van uw voertuig, om er zeker van te zijn dat uw trekauto de klus aankan. Als u dat nog niet hebt gedaan, moet al het andere tot stilstand komen totdat u dat wel hebt gedaan. Het is van het grootste belang dat u nooit een boot probeert te traileren met een onvoldoende trekkend voertuig, en het opzoeken van de relevante gewichten en capaciteiten neemt slechts een ogenblik in beslag.

Toch een bergingsbedrijf nodig?

Niet iedereen is in de mogelijkheid om een boottocht zelf af te voeren. En het kan natuurlijk voorkomen dat een boot of schip te groot is om zelf te slepen en bergen. In dat geval biedt een professionele bergingsdienst uitkomst. Via de link in dit artikel komt u terecht bij een professionele bootsloper die ook een bergingsdienst heeft. Dit bedrijf kan binnen een dag op locatie zijn om uw oude boot te hozen, uit het water te lichten, bergen en eventueel af te voeren naar de bootsloperij.

Milieuvriendelijk sloopbedrijf

Als u ervoor kiest om een boot te laten afvoeren naar een sloopbedrijf dan is dat een milieuvriendelijke keuze. Zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt en krijgen een nieuwe kans in een andere oude boot. Andere onderdelen worden ook zoveel mogelijk gerecycled of afgevoerd op een milieuvriendelijke wijze zodat u hier niet naar om hoeft te kijken en er vanuit kunt gaan dat dit gebeurt op een duurzame manier.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen als je iets leuks wilt ondernemen.

Contactgegevens

Via info @ fairfun.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden