fair fun

Klimmen, klauteren en ziplijnen in Tilburg

Geplaatst op

In het klimpark en avonturenbos is het voor bijna iedereen mogelijk om te klimmen. Of het nu met familie, vrienden of collega’s is, het klimmen is een unieke en leuke ervaring voor mensen zonder hoogtevrees. Een dag buiten in de natuur is al lekker en met een beetje uitdaging erbij wordt het nog eens extra leuk. Het mooie is dat het klimpark op zo’n manier is ingericht dat mensen in een rolstoel ook de mogelijkheid hebben om te klimmen.

Veiligheid staat voorop

In het klimpark in Tilburg wordt er niet zomaar geklommen en weer aan een lijn naar beneden geroetsjt. Een ervaren team staat klaar om te assisteren en om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt. Vooraf goed luisteren naar de instructie voorkomt verwarring tijdens het klimmen en dat is belangrijk. Eenmaal aan het klimmen is alle aandacht nodig voor de handen en de voeten. Rustig blijven ademen is altijd het motto. Het prettige is dat er op eigen tempo wordt geklommen. Haast is er niet. Klimmen en om je heen kijken naar de anderen is ontzettend leuk om te doen.

Energie kun je wel kwijt

In het klim en avonturenbos is het lekker vertoeven. Of je nu samen bent of met een hele groep, het is goed om elkaar aan te moedigen en elkaar in de gaten te houden. In het park zijn een aantal verschillende soorten klim trajecten op verschillende hoogtes. Het is dus prettig om even te kunnen wennen aan de hoger hangende klimbanen. Nogmaals staat de veiligheid voorop en als die in de gaten wordt gehouden dan kan er praktisch niets ernstigs gebeuren.

Groep- en teambuilding

Klimmen over de verschillende trajecten en aan een lijn weer naar beneden zippen is voor teambuilding zeker een geschikte activiteit. Elkaar helpen met het zekeren en de mensen die een beetje onzeker zijn aanmoedigen bevorderd de teamspirit. Ook kan er worden gekozen uit diverse avonturentochten waar er teamwork is vereist voor een succesvolle missie. Samen worden uitgedaagd schept een band en er kan nog lang over worden nagepraat.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen als je iets leuks wilt ondernemen.

Contactgegevens

Via info @ fairfun.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden