Als kind is het leuk om een speciale taart op je verjaardag te krijgen. Hoe leuk is het om een gepersonaliseerde taart met foto te zien op je eigen verjaardag? In dit artikel lees je meer over kindertaarten, varianten met foto en bedrijven waar je deze kindertaarten met foto kunt bestellen.

Kindertaarten

Taarten voor kinderen zijn er in alle vormen en maten. De meeste kindertaarten zijn van slagroom of marsepein. De bovenste laag wordt vaak voorzien van een leuk thema voor kinderen. Niets is hierbij te gek. Voor jongens zijn er bijvoorbeeld taarten met als thema Bob de Bouwer, Cars, Lego Star Wars, piraten of voetbal. Voor de meiden kun je kiezen uit thema’s als Frozen, Dora, Barbie, Mega Mindy, paarden, prinsessen en K3. Ook zijn er thema’s voor de allerkleinsten: Woezel & Pip, Bumba, Thomas de Trein en Hello Kitty. Voor ieder kind is er een taart te krijgen in het thema waar hij of zij helemaal weg van is.

Taarten met foto

Het is mogelijk om de kindertaart nog wat specialer te maken. Naast een leuk thema heb je de optie om er een foto bij te voegen. Hoe leuk is dat? Ten eerste verras je jouw kind met een taart in het thema waar hij of zij helemaal weg van is. Vervolgens ziet je kind ook nog eens zichzelf terug op de taart. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke verjaardag!

Taartenwinkels

Er zijn in Nederland een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van kindertaarten met foto. Voor deze specialisten is geen taart te gek. Ieder thema dat je voor kinderen kunt bedenken is hier te krijgen. Bekijk bij deze bedrijven eens rustig het brede aanbod aan kindertaarten en informeer naar de mogelijkheden. Maak een keuze uit slagroom of marsepein en verras jouw kind met een hele speciale taart op een speciale dag.