fair fun

GVB halen in Utrecht

Geplaatst op

Lijkt het je leuk om je golfvaardigheidsbewijs te halen? Dan kan dat gewoon in Utrecht. Bij Golfacademie Nederland volg je een golfclinic in Utrecht naar keuze. Je kunt je GVB met handicap 54 in één dag, één weekend of zes weken halen. Onze golflessen in Utrecht zijn geschikt voor golfliefhebbers met en zonder ervaring.

Wereldwijd golfplezier na GVB halen Utrecht

Als je graag op de golfbaan staat, is een golfvaardigheidsbewijs een must. Hiermee toon je aan dat je kunt golfen, de regels kent en de golfetiquette naleeft. Je GVB halen in Utrecht betekent toegang tot alle golfbanen die clubhandicap 54 van hun spelers verlangen. Vrijwel alle professionele Nederlandse golfterreinen vragen hierom. Bovendien is het GVB met hcp 54 geldig in alle landen. Dankzij een golfclinic in Utrecht gaat er dus een wereld voor je open.

Golfles Utrecht met GVB: keuze uit meerdere clinics

Golfacademie Nederland biedt diverse cursussen aan om je GVB te halen in Utrecht. Wil je over een paar dagen al op de golfbaan staan? Ga dan voor een 1-daagse opleiding. Deze golfclinic in Utrecht vindt zeven dagen per week plaats. Je kunt ook een 2-daagse weekendcursus kiezen. Voor beide clinics moet je minimaal 8 uur per dag uittrekken. Als je minder tijd hebt, volg je de 6-weekse opleiding met wekelijks twee uur golfles in Utrecht.

Binnenkort je GVB halen Utrecht

Tijdens onze golfclinic in Utrecht komen praktijk en theorie aan bod. Je leert alles over de swing, putten, chippen, pitchen, etiquette en veiligheid. De golflessen in Utrecht worden gegeven door professionals en zijn erkend door de NGF.

Gerelateerde berichten

auto huren op Curaçao tips

Als je droomt van een exotische vakantiebestemming met prachtige stranden, een bruisend nachtleven en een rijke cultuur, dan is Curaçao zeker een...

Lees meer

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen als je iets leuks wilt ondernemen.

Contactgegevens

Via info @ fairfun.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden