fair fun

Eilandjes hoppen op het veluwemeer

Geplaatst op

Wist je dat je in ons eigen land eilandjes kan hoppen? Dit kan namelijk op het Veluwemeer. Stap een dagje een boot op en vaar langs zeven verschillende eilandjes. Heb je geen boot? Geen probleem, je kan namelijk gemakkelijk een boot huren! Bij vijf van de zeven eilandjes kan je zelfs aanmeren! zo kan je de mooie ongerepte natuur van de eilandjes bekijken. Een unieke kans om wat onbewoonde eilandjes in Nederland te bezoeken!

Ook kan je dit combineren met een bezoekje aan de oude havenstad Harderwijk!

De kluut

Dit eiland bevindt zich midden op het Veluwemeer. Het ligt midden op de grens van Gelderland en Flevoland. Een mooi begroeid eiland met bomen en rietpalm en ook open plekken. Op dit eiland bevind zich zelfs een bijzonder tentenkamp!

Pierland

Dit eiland ligt ook in het midden van het meer. Door de unieke vorm van dit eiland heeft het een beschutte plek bij alle mogelijke windrichtingen. Dit eiland heeft veel hoge bomen en een klein strandje waar je lekker kunt bijkomen.

De ral

Dit eiland vind je tussen Elburg en Harderwijk. Het ligt tussen twee natuureilanden. Dit is een levendig eiland, dit komt door de fietsveer, de recreatie uitspanning en het zwemstrand die dit eiland heeft. Wil je recreëren? dan biedt dit eiland veel mogelijkheden!

Knarland

Dit eiland is perfect om tot rust te komen en voor natuurliefhebbers. Er is veel beschutting van de wind en golven. Het eiland heeft een beetje een ‘wadden’ uitstraling door de jonge aanplant en open karakter. Dit eiland heeft veel zandstrandjes en je kan ook een mooie wandeling over het eiland maken. In het midden bevindt zich een mooie zandvlakte.
Dus, huur een bootje en verken deze mooie eilanden! Je zult ontdekken hoe mooi ons eigen landje kan zijn! Wij raden u aan om in Zeewolde een sloep te huren en dan omhoog te varen richting Elburg, zo kunt u alle mooie eilandjes ontdekken, naar Harderwijk gaan voor een heerlijke lunch, en een stadswandeling maken door het unieke havenstadje Elburg. Dit is gegarandeerd een zeer geslaagde dag!

Gerelateerde berichten

auto huren op Curaçao tips

Als je droomt van een exotische vakantiebestemming met prachtige stranden, een bruisend nachtleven en een rijke cultuur, dan is Curaçao zeker een...

Lees meer

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen als je iets leuks wilt ondernemen.

Contactgegevens

Via info @ fairfun.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden