fair fun

Een magisch feest met een goochelaar

Geplaatst op

Binnenkort een feestje op de agenda staan? Pak dan eens uit met een magische activiteit: een goochelaar. Met een goochelaar als hoofdact op je feest boek je gegarandeerd succes. Een memorabele avond die je gasten niet snel zullen vergeten. De goochelaar is geschikt voor jong en oud, ongeacht het thema van je feest. Hij kan zijn show zelfs aan je thema aanpassen en geheel in stijl een show opvoeren. Geen podium aanwezig voor de goochelaar, dan kun je deze magiër ook inhuren als tafelgoochelaar. Je gasten zullen zeker vermaakt worden.

De goochelshop op het podium

Wanneer het feest zich ervoor leent, is een goochelshow op het podium ultiem vermaak. Interactie met het publiek staat centraal en magie wordt afgewisseld met humor. In een show van ongeveer een uur zorgt de goochelaar voor een magisch moment. Je gasten zullen versteld staan. Het mooie aan deze show is, dat de goochelaar het thema van het feest erin kan verwerken. Zo kan hij iets onthullen, op originele wijze een aankondiging maken of het feest op magische wijze openen. Het publiek zal hier zeker nog lang over napraten.

Tafelgoochelen om het helemaal af te maken

Nog niet gehad na de podiumact? Langer genieten van de goochelaar? Ook dat is vaak mogelijk. Naast de podiumshow, is het namelijk mogelijk de goochelaar als tafelgoochelaar in te huren. Dit is ook een uitstekend alternatief wanneer er geen podium is voor de goochelaar. Tijdens het feest mengt hij zich tussen de gasten en zal aan tafel verschillende kleine trucs opvoeren. Ondanks de oplettende blikken van je gasten, ze staan er immers bovenop, weet hij ze versteld doen staan. Daarnaast kunnen de gasten ook echt kennismaken met de persoon achter de goochelaar en dat maakt de tafelgoochelshow dan ook echt persoonlijk en intiem.

De goochelaar is voor jong en oud

Een goochelaar is leuk voor jong en oud. Waar kinderen met open monden en vol verbazing aandachtig de goochelaar volgen, zullen ook volwassenen zeer content zijn. Zijn er kinderen aanwezig op je feest, vergeet dat dan niet aan te geven bij de goochelaar. De show kan namelijk afgestemd worden op elk gebied, voor jong en oud.

Gerelateerde berichten

Tips voor een leuke picknick

Picknicken is de beste manier om je tijd buitenshuis door te brengen zonder veel geld uit te geven. Je kunt een picknick plannen in het park in je...

Lees meer

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen als je iets leuks wilt ondernemen.

Contactgegevens

Via info @ fairfun.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden