De zomer is aangebroken en het is de vakantie waar je het meest op hebt gewacht. Er zijn enkele van de mooiste zomerbestemmingen die je zeker moet bezoeken. Aangezien het zomervakantie is, gaat bijna iedereen op vakantie. Stations en luchthavens zullen vol zitten. Zeker nu na covid-19 geen drempel meer is voor iedereen die naar het buitenland wil, zullen luchthavens en stations drukker zijn dan in de afgelopen 2 jaar. Je hoeft je echter geen zorgen te maken, want je kunt naar mooie bestemmingen vliegen met privé jet. Zo worden je zomervakantie plannen deze keer leuker dan ooit. De vraag is: waar ga jij dit jaar heen? Als je nog steeds niet hebt besloten waar je bestemming is, volgen hier enkele aanbevelingen voor de mooiste zomerbestemmingen van 2022.

Ibiza, een eiland met prachtige stranden en een bruisend nachtleven

Ibiza staat altijd bekend om zijn prachtige stranden. De stranden van Ibiza hebben kristalhelder water, wit zand en prachtige pieren. Ibiza is de perfecte plek om je zomervakantie dit jaar door te brengen, en misschien nog wel jaren daarna. Je kunt van ‘s ochtends tot ‘s middags door de stad Ibiza wandelen en vervolgens de hele dag tot laat in de middag op het strand zwemmen. De nacht is het moment waar de meest mensen op wachten. Ibiza staat bekend om het bruisende nachtleven en de strandclubs. Er is een legendarische nachtclub die al sinds 1976 bestaat en je kunt er de hele nacht genieten van het feest

Los Angeles, Verenigde Staten

Een zomervakantie doorbrengen hoeft niet altijd strandachtig te zijn. Een voorbeeld is de zomer in de stad Los Angeles, Verenigde Staten. Elke zomer is er een muziekfestival van wereldklasse dat je niet mag missen. Je kunt ook buiten films kijken in buiten bioscopen. Een bezoek aan Hollywood Hills is iets dat je niet mag missen als je op vakantie bent in Los Angeles.

Wandelen in de Alpen in Zwitserland

Een van de meest populaire zomerbestemmingen van 2022 is Zermatt, Zwitserland. In de zomer heeft Zermatt koelere lucht dan de meeste andere zomerse toeristische plekken ter wereld. Zermatt is het startpunt van de Alpen wandelroute. Het beklimmen van de Alpen is inderdaad meer geschikt om te doen in de zomer omdat de temperatuur daar vriendelijker is. Daarom brengen veel klimmers van over de hele wereld hun zomervakantie door naar Zermatt, Zwitserland om te klimmen. Voor een vakantie naar Zwitserland kun je vliegen per commercieel vliegtuig of per privéjet. Zoek dus nu een vliegreis service en boek deze zomer een privéjet naar je meest gewenste bestemming!