fair fun

De beste bestemming voor je oude boot

Geplaatst op

Een boot is voor veel mensen de liefde van hun leven want je kunt op het water onwijs veel plezier beleven met familie en/of vrienden. Een boot vraagt echter ook veel onderhoud en voor de meeste bezitters komt er een moment waarop het de moeite niet meer waard is. Als jou dat overkomt dan kun je natuurlijk het beste je boot verkopen voordat deze onbruikbaar wordt. Is dat niet gelukt, dan kan een boot sloperij je helpen bij het afslepen van je vaartuig.

Een oude boot laten afslepen

In de meeste gevallen gaat er behoorlijk wat tijd overheen voordat mensen zich realiseren dat ze hun boot niet meer veel gebruiken. In die tijd gaan de meeste boten behoorlijk achteruit waardoor ze uiteindelijk bij de sloperij terecht komen. De boot sloperij kan je helpen als je boot onder water staat. Zij hebben speciale materialen die zo’n vaartuig kunnen hozen en lichten. Het is belangrijk dat je niet te lang wacht met het verwijderen van je oude boot want anders kun je een behoorlijke boete aan je broek krijgen.

De meeste oude boten zijn nog geld waard

Zo gauw een boot naar de boot sloperij gebracht is, wordt deze helemaal uit elkaar gehaald. Alle bruikbare onderdelen worden eruit gesloopt. Sommige delen – zoals apparatuur en motoronderdelen – kunnen zo opnieuw gebruikt worden. Andere delen – zoals houten banken en interieur – moeten worden aangepast op de afmetingen van een ander vaartuig. Het materiaal van de buitenkant van de boot kan vaak versmolten en opnieuw gegoten worden. Doordat je oude boot nog geld waard is, kost het afslepen vaak niets.

Neem contact op voor een offerte

Als je vragen hebt over de kosten, de procedure of iets anders dat te maken heeft met het afslepen en slopen van je boot, dan kun je altijd contact opnemen met de boot sloperij. In de meeste gevallen komt er iemand bij je langs om de kosten die gemaakt zullen worden bij het afslepen in te schatten, evenals de waarde van je boot. Daarna wordt er een offerte voor je opgesteld.

Gerelateerde berichten

Wat zijn Beachgames?

Beachgames zijn een verzameling van leuke en competitieve activiteiten die speciaal zijn ontworpen om op het strand te spelen. Deze games combineren...

Lees meer

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen als je iets leuks wilt ondernemen.

Contactgegevens

Via info @ fairfun.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden