fair fun

Altijd al een tattoo willen laten zetten?

Geplaatst op

Denk je al tijdje na over het laten zetten van een tattoo Amsterdam of elders en wil je de knoop gaan doorhakken? Lees je dan goed in en bereidt je voor op de tattoo sessie. Het is daarbij belangrijk om te weten wat je nu graag wilt. Immers, een tattoo dat eenmaal gezet is, is natuurlijk niet zomaar weg te halen. Met deze tips ben je goed voorbereid als je ervoor kiest om dan toch die tattoo Amsterdam te zetten!

Heb een idee van wat je wilt laten plaatsen

Je vindt het idee van een tattoo wel stoer, maar je hebt nog niet echt een idee van wat voor soort tattoo Amsterdam je wilt laten plaatsen. In een tattoostudio kan je natuurlijk al je vragen stellen en inspiratie op doen, maar het is ook een goed idee om alvast goed op onderzoek uit te gaan. Wat voor tattoos kunnen er worden gezet? Wat zijn gebruikelijke plekken? Als je antwoord krijgt op zulke vragen, dan krijg je een goed idee van wat jezelf wil. Je kunt dan een voorbeeldfoto van internet gebruiken of je kunt bijvoorbeeld een tekst die erg resoneert vinden. Op die manier kun je de tatoeërder precies laten weten wat je wilt. Zo voorkom je teleurstellingen.

Afspraak gemaakt? Zorg dat je er relaxed in gaat

Staat de afspraak met de tattoostudio? Zorg er dan voor dat je er relaxed in gaat. Dat begint al met goed voedsel voordat je de studio binnenloopt. Zeker als je een lange sessie ingaat, dan kun je het beste een goede maaltijd vooraf eten. Zo voorkom je een hongergevoel en ben je verzadigd. Wil je zeker weten dat een tattoo geen problemen vormt voor jouw huid? Doe dan allereerst een allergietest. Zeker als je een gevoelige huid hebt, dan is een allergietest voordat je een tattoo Amsterdam laat zetten raadzaam.  

Je huid voorbereiden op de tattoo

Wist je dat je je huid al kan voorbereiden als je een tattoo Amsterdam wilt laten zetten? Hoe gladder en schoner je huid is, des te fijner dit werkt voor de tatoeërder. Het is echter niet slim om te zelf thuis te gaan doen. De tatoeërder is ervaren en weet precies welk gedeelte geschoren moet worden. Op die manier is de huid optimaal voorbereid voor een tattoo Amsterdam.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen als je iets leuks wilt ondernemen.

Contactgegevens

Via info @ fairfun.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden