fair fun

9 redenen waarom je dit jaar eens moet speeddaten

Geplaatst op

Heb je ooit speeddaten geprobeerd? Is speeddaten de moeite waard?  Dit zijn vragen die ik elke week van mijn klanten krijg.

Net als online dating, is speed dating uitgegroeid tot een mainstream manier om in contact te komen met singles die je anders niet zou tegenkomen. De tijd dat je je onzeker moest voelen over het bijwonen van een speeddate evenement of dat je dergelijke avonden taboe vond, ligt ver achter je.

Is Speed Dating de moeite waard? Ja, hier is waarom…

Het is niet raar meer

Laten we eerlijk zijn – de verhalen van weirdness die zich hebben gehecht aan speed dating in het verleden zou iedereen huiveren voor het bijwonen van een dergelijk evenement. Vandaar de reden waarom zoveel mensen speed dating taboe vonden.

Speed dating is niet meer iets om voor te huiveren. In feite is het een geweldige manier om met vrienden een andere versnelling in te schakelen als het gaat om je gebruikelijke happy hour. Dat brengt me bij mijn volgende punt.

Tip: Speeddaten in Nijmegen

Je hoeft het niet alleen te doen

Speed dating’s toenemende populariteit heeft het een geweldig evenement voor degenen die op zoek zijn om rond te hangen met vrienden in een meer unieke en creatieve manier. Je hoeft het niet alleen te doen als het gaat om speed dating.

Nodig een aantal van je favoriete single wingmen uit om met je mee te gaan. Zelfs als je met niemand een goede connectie maakt, heb je toch een leuke avond gehad met de jongens.

Zelfs als dingen raar worden, het is een leuke avond

Vergeet niet dat dit een sociaal evenement en het is bedoeld om leuk te zijn. In feite zijn organisatoren van speed dating evenementen bankieren op je met een geweldige avond – ongeacht of je wel of niet een echte romantische connecties te maken – dus ze werken aan een sfeer die is ontspannen terug en plezierig te creëren.

Zelfs als je een interactie hebt die vreemd genoeg is om te passen in de eerder genoemde scène uit 40-Year-Old Virgin, lach het weg. Je bent daar om een leuke tijd te hebben met vrienden en als er iets raars gebeurt, heb je nu een nieuw verhaal om op feestjes te vertellen.

Bovendien is er een beperkte hoeveelheid tijd voor dingen om mis te gaan in speed dating vanwege de manier waarop deze evenementen zijn ontworpen. Dat brengt me bij mijn volgende punt.

Slechte “Dates” zijn slechts een paar minuten

Speed dating is een beetje een spel van stoelendans. Je hebt ongeveer drie minuten (dit varieert afhankelijk van het evenement) om een praatje te maken met een single voordat mensen worden gevraagd om door te gaan naar de volgende persoon.

In tegenstelling tot echte slechte dates, hoef je je geen zorgen te maken over het lijden door minstens een uur met iemand waar je nul chemie mee hebt.

Iedereen is er voor een datum

Wanneer je naar een speed dating evenement gaat, weet je dat iedereen daar single is en op zoek naar een date. Dit biedt u een enorm voordeel ten opzichte van het ontmoeten van iemand in een bar of uit en over. Hoe vaak heb je een vrouw benaderd in een club of lounge alleen om erachter te komen dat ze een vriendje had of getrouwd was?

Of misschien heeft de mogelijkheid dat een vrouw bezet is het moeilijker voor je gemaakt om haar te benaderen?

Met speed dating, worden deze angsten automatisch weggenomen, waardoor het gemakkelijker wordt om vrouwen te versieren.

Uitgelicht: http://speeddateavond.nl/steden/rotterdam/

Het geeft je de kans om je charisma te oefenen

Als het gaat om het vinden van succes in de dating wereld, oefening baart kunst. Iedereen kan goed worden in het benaderen van vrouwen op een charismatische manier als ze maar genoeg oefenen.

Zelfs als een grap die je vertelt plat valt of je voelt je als een bundel van zenuwen tijdens uw eerste paar interacties op een speed dating evenement, dat is ok. Je gaat een ton van de kansen om te chatten met verschillende vrouwen te hebben. En elke gelegenheid geeft je de kans om een nieuwe eerste indruk te maken. Je hoeft je geen zorgen te maken over het herstellen van een slechte openingszin, want je krijgt letterlijk een draaiende deur van vrouwen.

Gerelateerde berichten

Tips voor een leuke picknick

Picknicken is de beste manier om je tijd buitenshuis door te brengen zonder veel geld uit te geven. Je kunt een picknick plannen in het park in je...

Lees meer

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen als je iets leuks wilt ondernemen.

Contactgegevens

Via info @ fairfun.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden